همشهری آنلاین: تیرامیسو دسر محبوب ایتالیائی‌هاست که به شکل‌های مختلف تهیه میشه. این بستنی دسری بسیار خوشمزه و خوش طعمه و یک راه خوبه برای مصرف بستنی وانیلی باقی مونده تو فریزر.

 آشنایی با روش تهیه بستنی تیرامیسو بدون تخم مرغ
  • مواد اولیه:

آب ۱۵۰ میلی‌لیتر

شکر ۱۵۰ گرم

پنیر ماسکارپونه ۲۵۰ گرم

کرم فرش (یا خامه ترش ) ۲۵۰ گرم

عصاره وانیل يك قاشق چای‌خوری

قهوه فوری ۳ قاشق چای‌خوری

آب داغ ۳ قاشق غذاخوری

پودر کاکائو جهت تزئین

بیسکويت (لیدی فینگر) ۹۰ گرم

  • طرز تهیه:

آب و ۱۱۵ گرم از شکر را در یک قابلمه کوچک روی حرارت به جوش آورید تا شکر حل شود.

اجازه دهید شربت خنک شود و آنرا داخل یخچال قرار دهید.

در یک کاسه کرم فرش fraiche یا خامه ترش ، وانیل و پنیر ماسکارپونه را باهم مخلوط کنید.

شربت شکر خنک شده را اضافه و خیلی مختصر هم بزنید.

قهوه را با آب و شکر باقی مانده حل کنید و اجازه دهید خنک شود.

مخلوط کرمی را در یک قالب پلاستیکی به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

۲ ساعت که گذشت قالب را بیرون آورید هم بزنید و دوباره در یخچال قرار دهید.

بعد از این زمان در دستور گفته شده است که بستنی را در دستگاه بستنی ساز بریزید و آنرا بزنید در حدی که فقط غلظت و ثبات پیدا نماید.
من این آیتم رو برای خودم حذف کردم.

به بستنی که باید در فریزر بمونه زمان بیشتری دادم و چند بار آنرا هم زدم تا سفت نشود.

یک قالب را با نایلون بسته بندی بپوشانید

بیسکویت‌ها را دو قسمت کنید.

۱/۳ از ترکیب کرمی آماده شده را دا خل قالب بریزید و آنرا با لیسک پهن نمایید روی آنرا بیسکویت بچینید و قالب را با ترکیب کرمی و بیسکويت پر نمایید.

روی قالب را بپوشانید و آنرا در فریزر قرار دهید.

برای سرو کردن قالب را بیرون آورید.

اجازه دهید بستنی هم دما با محیط شود ( یک زمان کوتاه ).

قالب را روی ظرف مورد نظر برگردانید و نایلون را جدا نمایید.

روی آنرا پودر کاکائو الک کنید و به تکه‌های دلخواه برش دهید.

sooran.com

کد خبر 363991

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha